Depp depp depp

2010-07-28 @ 03:17:40
Nu e de väl dax o skriva en rad. Men jag e verkligen inte på humör. Robin dumpade mig idag :( snyft. Men aa livet går vidare. Jag är värd någon bättre som alla säger. Men jag kan inte sluta tänka på honom. Jag älskar honom. Jacob mår bara bra :) och i morgon blir han 4 månader . Stora Killen. Ne nu ska jag sova. Klockan e mycke . Och jag borde sovit för länge sen. Men har inte kunnat :( men aa god natt skriver i morgon.

Lördagkväll ^^

2010-07-18 @ 00:30:05
sitter och ser på New moon med the family :P ehe . Ja tycker inte om min mamma :( hon va och såg på eclipse med sin kompis förut :( vill ju med se den. Men jag o lillsyrran ska gå och se den i veckan :D l'äängtar :)

Idag vaknade vi vid typ klockan 9 och då gick vi upp och åt frukost sen tog Elin och ja bussen till himpa till loppisen där uppe. Mamma och hennes kompis stod o sålde saker. Men de blev inte att vara där så länge för de började spöregna och åska.  Usch tycker inte om åskan.

Nu har ja flyttat in i sängen alla gick o la sig så gick in på mitt rum ^^ meen va kan ja mer skriva ?. hm . va o firade Emma med förut :) aoo.. 

nu e de stop i hjärnan :/ men skriver mer i morrn elr nåt pushaaj

Trött.

2010-07-15 @ 23:31:12
Gissa vart jag är :p ? Jo i finspång jag kan inte hålla mig borta från finspång :p nerå Hihi jag e hemma hos Isabell o gänget :) åkte hit med 9 bussen. Orkade inte va hemma. Vart lite tjaffs. Så behövde komma bort lite. Så jacob o jag tog bussen hit. Vi var hos läkaren idag med jacob. Dom sa inte så mycke. Usch va trött jag e. Blir nog att sova snart . Ne nu blir de sängen. God natt. Jag saknar min älskling massa :(

natti natti.

2010-07-15 @ 02:37:54

Ligger i sängen och kan inte somna :( Vet inte vrf. men e väl inte trött. men snart måste ja försöka sova igen. ska ju upp tidigt i morrn. vet inte va ja ska skriva. kan skriva mer senare. bye gonatt

En ny dag!

2010-07-13 @ 12:33:18
idag är enu en ny dag kommen :)  Sitter i soffan och ser på Twilight . Har precis tagit mej en dusch med. De va skönt i denna värme :) Ska snart fixa lite lunch . Sen klockan halv 2 ska ja till Bvc med jacob . nu äter ja lunch blev köttsoppa idag :) . men nu måste ja äta klart o fixa mig. sen ska ja röra mig ut lite. skriver senare :) bye

Vaaaaaaarmt.

2010-07-12 @ 22:53:42
förlåt för dålig uppdatering men de har varit för varmt för att sitta inne vid datorn. det är ju så jävla varmt ute :(  Sitter nu i soffan och ska snart äta mat. Ja vet inte vad ja ska skriva riktigt.

jo =) Igår va ja ju på himpa badet med Emma Mamma o Syrran o Jacob såklart. Vi hade bestämt och träffa Mammabecka där o hennes 3 underbara ungar så klart :) vi badade och hade kul :) de va sååå varmt så man va nära på o smälta typ :P vid klockan 17 där nångång så gick vi hemåt.

Emma sov hos mej hela helgen :D vi hade så kul :D I Lördags va vi på Saliga Munken elr aa utanför. Dom hade ju massa artister  o sånt där så vi va där o kollade =)

Nya vagnen har gått sönder . Som tur va hittade ja en ny vagn på loppisen för 500 kr :) och så hitta ja en hoppgunga och Jacob älskar den .

ne skriver mer i morrn har skrivit på de här typ hela dan :P

snark:P

2010-07-10 @ 00:44:42
Sitter här i soffan med Emma :D Och ja e helt slut. Vi ska se film nu så ja kan inte skriva så mkt . men kan skriva i morrn . ja lovar. förlåt för dålig uppdatering men har inte vart hemma så mkt . Är råttvakt med nu förresten :) till beckas råttor gunnel o barbro. hehe men ha de bra bye

Varmt

2010-07-02 @ 16:17:44
Fy va varmt det är. O de blir ju inte bättre av o sitta på en varm buss :( . Men nu är jag iaf på väg hem :d ska bli så skönt o få komma hem o nu behöver jag ju inte åka tillbaka till finspång :) Hihi men jag kommer sakna dom ju :( måste hälsa på sen :) Hehe. Ne nu ska jag sluta skriva blir åksjuk :( Usch. Men skriver sen kanske. Bye.

Rubrik.

2010-07-01 @ 11:43:14
Nu sitter jag i bilen igen :p på väg från hargebaden :) skönt de ska bli o komma hem :) ska tvätta lite och städa o packa. Så jag slipper göra det i morgon . I morgon flyttar ju jag hem :) hem ljuva hem. Ska bli så skönt o komma hem till norrköping :) ne nu ska jag sluta skriva skriver sen när vi e hemma. För jag kan inte titta ner på mobilen. Då blir jag åksjuk :( pusshaj.