i Linköping...

2009-09-26 @ 13:41:55
Sitter i Linköping hemma hos Kariin :) . Åkte hit igår :D har saknat dej gumman . De va as länge sen ja träffa henne . Innan sommarn faan.  Haha ja e störd oxå. Men de va väl ingen nyhet ? .Ja o Kariin bestämde att ja skulle ta 16.00 tåget till henne . Och när klockan var halv 4 så fick ja as bråttom ner till stationen så ja skulle hinna med tåget.. ja skulle köpa busskort med.. Tog Elins cykel ner till Stationen.

När ja kom fram till stationen gick ja in på pressbyrån och köpte ett fritidskort . Sen gick ja bort till tåget.. Stog utanför tåget och väntade på Elin o Anna som skulle komma med ett tåg från Linköping hon skulle ha cykel nyckeln . Rätt va de va så kom de fram en kille till mig o fråga om ja visste vart ja skulle haha.. och fråga om ja skulle med nåt tåg elr nåt. och ja bara jaa ja ska med de här tåget sen . Han bara jaha okej . Sen gick han in igen. haha fan va kul de va då :p ja ser visst lite vilsen ut enligt personer.. Sen kom en snubbe ja snacka med på msn . Han fråga med om ja hade gått vilse. haha .. Ofta lixom.. Men men ja ser visst vilsen ut :P haha men de va lite kul när den där killen kom ut .. Aja men iaf . När Elin o Anna kom så var Lizz me .

När ja hade gett Elin nyckeln så gick ja på tåget stoppade ner busskortet i kkortläsaren men de funkade inte. ja ba ba va fan ja köpte de ju nyss . Och provade igen . Men nae de funka inte. Så då gick ja till mitten av tåget till snubben som satt där. Och sa ja köpte de här nyss men de funkar inte. Så då prövade han . Och sen sa han. Men de här funkar inte förän kl 5 . ja bara just fan. så då sa han att ja får ta nästa tåg. Men Kariin väntade ju på mig så ja fråga va de kosta o åka till Linköping. 63 jävla kronor. Skit dyrt fan men ja va tvungen ..

När ja kom fram till Linköping fick ja stå och vänta en stund för Kariin hade glömt bort tiden . haah ja ska köpa ett minneskort till henne . Men efter en stund så kom hon med hunden haha och en råtta i tröjarmen . haha man blir inte förvånad när de e Kariin :P Vi gick hem till henne och lämnade djuren. Sen bar de av till affären och köpa lite gott gott till kvällen. Sen gick vi hem o  chilla en stund. När vi tagit de lugnt en stund tog vi med oss hunden till donken o handla mat och tog med den hem o käkade till Idol..

Efter idol satt vi o ruttna vid datorerna . Men sen blev de ut o gå en promenad med vovven :) . låångt :P hha tänk på att ja är laat :O . När vi kom in igen blev de mera dator. Vid typ kl 1 gick vi ut o träffade en kille. mohaha.. Men bara en liten stund. Sen gick vi upp igen och då sa kariin men ring o fråga om han ska med ut på promenad då för hunden kanske vill ut . Och han ville med så då blev de o gå en ennu lääängre promenad. Mina fötter va döda sen :P . När vi kom upp så fixade vi soffan vi skulle sova i . sen la vi oss.. Men de där saken ville ses igen så ja fick klä på mej o gå upp men ja va för seg. För när ja kom ner hade han åkt hem. haha . kariin sov som en gris vid de här laget.. Ja la mig oxå för att sova. preciis när ja höll på o somna så hör ja att de är någon som ryker i dörr handtaget. Fan va rädd ja va alltså. Ja väckte Kariin och sa att de någon som ryker i dörrhandtaget. Hon bara neej du inbillar dig bara. ja bara naae de e sant. sen rykte de igen . O då blev Kariin med rädd.. Vi både kröp under våra täcken o gömde oss.  Tänk om vi skulle  ha glömt låsa dörren o den personen som va på andra sidan kom in :O . va skulle vi gjort då lixom.. shit va läskigt alltså. Sen efter en stund kunde vi somna om o sova lugnt hela natten. :) .

Nu sitter ja i Kariins vardagsrum och tråkar. Hon e i köket med sin kille . yeey kul för mig . Not.. Men men va ska ja göra åt saken ? . Inte ett skit . Kanske åka hem? . nae tråkigt hemma. Man har de alltid såå roligt med Kariin ju =) Vi skulle åka till Ikea. Men vettifan om de blir av lixom.. Sen i kväll ska vi tvätta i tvättstugan. Yeeey de som är sååå kul *NOT*  Får se när ja åker hem härifrån. De beror på hur länge ja får stanna :P hehe .


Men nu faan har ja skriv kramp . Så ja ska sluta skriva . hehe men ja skriver mer sen eller i morrn.
hade bra nu . och Hoppas ni orka läsa allt . hahaha
pussheej <33







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback