ja har de jobbigt nu :(

2010-11-16 @ 01:46:56
förlåt för en dålig uppdatering men ja har inte suttit vid datorn så mkt . Måste umgås med Jacob nu så mkt som möjligt.  ja har de jobbigt just nu . Ja vet inte om ja vill berätta de här i bloggen . Men ni kan ju fråga om ni inte redan vet varför . 

I Fredags så sov Elin över här hos mig och Jacob :) Hon kom vid halv 6 på kvällen eftersom hon jobbar. Vi gick o handlade lite . och sen blev de o gå o köpa godis :P vi köpte godis för 130 kr :O . Sen blev de att gå hem o laga mat. De blev taco :) gottgott.  Jacob fick köttfärs med potatis :P de tyckte han om . sen blev de o svulla godis och kolla på Idol o lite annat skit som gick på tv. Spelade även sims :D weej.

På Lördagen blev de att gå ner till konsum o köpa frallor till frukost :) . Vid 11 va e hobby som ja o syrran ville gå på men Jacob somna så ja passade på o vila med :P Elin satt vid datorn så länge . När ja hade vilat så gick vi ner till konsum o handlade lite. Klockan 17.00 tog Elin bussen hem :( Ja minns inte va ja gjorde på kvällen. Tror ja umgicks med Sonya :P 

Söndag blev de att vakna tidigt för ja skulle med bussen in till Norrköping :) tänkte först ta den klockan 8 men ja orkade inte . Så de blev 10 bussen in till Norrköping där ja skulle träffa först mamma :) och sen hem till pappa och träffa honom plus att min storesyrra och systerdottern Alice skulle komma till Pappa :) fan va stor Alice blivit .

Idag va vi i Norrköping hos Sjukgymnasten med Jacob. När vi kom tillbaka till finspång va de tjej kväll och vi spelade Bowling . Och ja vann :D o ja har aldrig spelat innna :D hihi.

I morrn kommer Josefin hiiiit :D

Nu ska ja krypa ner i sängen . Är as trött. Men skriver mer i morrn. Pusshaaj..

Kommentarer

Postat av: Michaela

Vad har hänt?

2010-11-16 @ 22:30:26
URL: http://carlssonmichaela.blogspot.com

Postat av: Zanna

Bara så du vet finns jag här ändå!

Du får skriva till mig om du tycker de känns bättre.

Vet ej hur de blir för dig men hoppas att lillkillen blir kvar hos dig!

2010-11-16 @ 23:51:00
URL: http://theospappamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback